SABAH 09:00 / 09:30
Çavdar Ekmeğine Peynirli Tost
Funda Çayı
Tost Tarif :
Çavdar Ekmeği (İntegral – Tam Çavdar)
Az Tuzlu ve Az Yağlı Dil Peyniri veya Beyaz Peynir
Fesleğen
ARA 11:00 / 11:30
Armut
2 Kaşık Yoğurt
1 Kaşık Isırgan Tohumu ( Toz Hali )
ÖĞLE 13:00 / 13:30
80 yada 100 gr. Kemiksiz Yağsız Kuzu Küşleme veya Gerdan
(Önce Haşlanır, sonra defne yaprağı ilave edilerek fırınlanır.)
3 Yemek Kaşığı Bulgur Pilavı
(Nane, Taze Fesleğen, Biber ve Domates ile)
ARA 15:30 / 16:00
Rezene Çayı (Dilim Mandalina ve Çubuk Tarçın ile)
4-5 Adet Ceviz
AKŞAM 18:30 / 19:00
80 ya da 100 gr. Fırın Somon
Yeşil Salata (Avakado, Ispanak, Roka Ve Tere ile )
ARA 21:00
Şeyda’nın Süt Çayı
Şeyda’nın Süt Çayı Tarif :
250 gr. İncir + Erik Kurusu + Ayva + Kayısı
1 Çorba Kaşığı Isırgan Otu
3 Adet Yıldız Anason
1 Çay Kaşığı Rezene
2 Tutam Çemen Otu
***Günde en az 3,5 LT. su içmeyi unutmuyoruz!!!