SABAH 09:00 / 09:30
Omlet
2 Dilim Wasa (Susamsız / Tam Buğday)
Omlet Tarif :
2 Tam Yumurta
Dere Otu
Lor Peyniri
ARA 11:00 / 11:30
Şeyda’nın Süt Çayı
ÖĞLE 13:00 / 13:30
Nohutlu Sap Kereviz
(Kerevizi portakal ile pişirip, Nohutu ezerek humus haline getirip yemeğin ortasında yer alabilir.)
1 Kase Cacık ( Nane ve Dereotu ile)
ARA 15:30 / 16:00
2 Dilim Dil Peyniri
3 Adet Ceviz
1 Litre Su
AKŞAM 18:30 / 19:00
1 Adet Göğüs Köy Tavuğu (80/100 Gr.) (Bütün olarak patatesle fırınlanır)
Yeşil Salata
ARA 21:00
8-10 Adet Fındık
*** Günde en az 3,5 LT. su içmeyi unutmuyoruz!!!